LÅN: SSK lånar ut trio till Hockeyettan

Södertälje lånar ut en trio spelare till Hockeyettan. Två spelare för en kortare tid och en spelare för resten av säsongen. Två utespelare går söderut och en målvakt går norrut.

Södertälje SK lånare ut tre spelare till två klubbar i Hockeyettan, Två spelare, J20-spelarna Lukas Carlsson och Wincent Blomdahl, lånas ut till Nyköping i tre matcher för att få testa på seniorspel.

Dessutom lånas målvakten Robin Christoffersson, som skulle spelat med Haninge Anchors, ut till Arlanda Wings. Haninge Anchors fick ingen licens att spela i Hockeyettan och klubben drog sig även ur division 2 och har fått starta om längst ner i seriesystemet.

Börjar mot Huddinge

Backen Lukas Carlsson och forwarden Wincent Blomdahl får chansen redan på onsdag då Nyköping spelar mot Huddinge. Båda spelarna har testat på att spela med SSK:s A-lag, Carlsson fick träna och även spela med A-laget under försäsongen. Blomdahl fick testa på A-lagsspel redan förra säsongen, men inte lyckats ta en ordinarie plats i laget i år. Han spelar därför i Södertäljes J20-lag som överårig.

Både Carlsson och Blomdahl lånas ut i tre matcher, skriver Södertälje på sin hemsida.

Fler spelare som lånas ut>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN