LÅN: Backen lånas ut igen – efter två veckor i SHL

Backen Kevin Marshall startade säsongen i IK Oskarshamn på lån från Rögle BK. Efter att Rögle fick problem på backsidan kallade man tillbaka Marshall för två veckor sedan.

Marshall på lån till Oskarshamn igen

Efter att ha spelat fyra matcher Med Rögle BK i SHL lånas backen nu ut igen till IK Oskarshamn. Han började säsongen där och spelade 12 matcher för laget innan han för två veckor sedan kallades hem. Men nu står det alltså klart att han återvänder till IKO efter att Jesper Williamsson är tillbaka i laget.

– Med Jesper tillbaka i träning så har vi åtta seniorbackar i truppen. Då är det bättre att Kevin lånas ut till Oskarshamn. Där får han en större roll med mycket speltid och kan hålla sig i matchform och vara redo om något händer. Vi tänker ha den åttonde platsen vikt för en junior, säger tränare Roger Hansson till Rögle BKs hemsida.

Oskarshamn glada – stabil backpjäs tillbaka

I Oskarshamn är det idel glada miner efter att man fått infon att Marshall återvänder till klubben. Under sina första 12 matcher i klubben snittade Marshall mest istid av alla backar i laget och man ser honom som en av grundbultarna framöver.

– Vi är väldigt glada över den här lösningen och vet att Kevin kommer att komma in och hjälpa laget direkt från första bytet. Han var en viktig pusselbit för oss i inledningen och kommer att fortsätta att vara det, säger sportchef Per Kenttä till IK Oskarshamns hemsida.

Marshall kommer att spela redan i kvällens bortamatch mot IK Pantern och lånet gäller tills vidare.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN