Lämnade AIK tidigare idag – nu klar för konkurrenten

Tidigare idag gick AIK ut på sin hemsida och berättade att Oscar Steen lämnar föreningen. Nu har han skrivit på för en ny klubb – nämligen konkurrenten Modo.
– En klok center som känner till klubben sedan tidigare, säger Andreas Johansson, sportchef och tränare i Modo.

Oscar Steen valde idag att bryta sitt kontrakt med AIK. Enligt hemsidan var anledningen att 34-åringen har tappat spelglädjen.
– Tråkigt nog känner han inte någon glädje att spela hockey just nu och vill därför bryta kontraktet med oss, kommenterade Anders Gozzi.

Klar för ny klubb

Efter att Steen lämnade AIK har han nu hittat en ny klubbadress, bara några timmar senare. Centern återvänder till Modo som han senast spelade i säsongen 2009/10.
– En klok center som känner till klubben sedan tidigare och tydligt visat att han vill vara med på den resa vi vill genomföra, säger Andreas Johansson till Modos hemsida.

På 31 matcher den här säsongen har Steen producerat 20 poäng. Johansson vet vad han kommer få ut av sitt senaste nyförvärv.
– En smart och rutinerad spelare som kommer att förstärka laget på ett mycket bra sätt. Vi har länge letat efter en center och att nu få in en svensk spelare med tidigare historik i klubben känns givetvis mycket bra.

Kontraktet sträcker sig säsongen ut och Steen ansluter till Modo direkt. Tröjnumret som han kommer att bära är 45.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN