KLART: Västervik presenterar sniper

Nu presenterar Västervik en sniper från tvångsdegraderade Karlskrona, som fortsätter att dräneras på spelare. Kontraktet är skrivet över en säsong.
– En osvensk spelartyp som gärna driver mot kassen, säger Emil Georgsson

Västervik presenterar en sniper hämtad från Karlskrona i Viktor Liljegren, som var klubbens skyttekung de två senaste säsongerna. Nu är han klar för smålänningarna den kommande säsongen.

– Viktor är en spelare och spelartyp som vi varit förtjusta i i två säsonger nu. En osvensk spelartyp som gärna driver mot kassen och är bra på att hitta lägena. Han jobbar hårt åt båda hållen och över hela isen. Vi är glada över att vi äntligen fått Viktor till Västervik och tror att han blir en viktig del i vårt lagbygge nästa säsong, säger Emil Georgsson, sportchef i Västervik till klubbens hemsida.

Collegemeriter

Den Hanvikenfostrade forwarden spelade fyra år i den amerikanske collegeserien NCAA för Rensselaer Polytechnic Institute Engineers, även kallade RPI. Under sitt sista år var han kapten i laget.

De två senaste säsongerna spelade han i Karlskrona och under den sista säsongen var han assisterande lagkapten.

I och med värvningen av Liljegren har nu Västervik 16 spelare under kontrakt till den kommande säsongen. Här kan du följa klubbens lagbygge inför Hockeyallsvenskan 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN