KLART: Trotjänaren skriver nytt med Leksand

Han har representerat Leksands IF i princip hela sin karriär hittills. Nu står det klart att det blir minst två säsonger till för trotjänaren som idag skrev på nytt kontrakt.

Jon Knuts har sedan han kom till Leksands J18 säsongen 08/09 varit klubben trogen sånär som på en utlåning till Borlänge och en kortvarig sejour i Malmö Redhawks. Där blev det sju matcher innan han flyttade tillbaka till Leksand och har varit kvar där sedan dess.

Trotjänaren skriver på för två nya år

Nu står det alltså klart att Jon Knuts blir klubben trogen i minst två säsonger till.

– Jag är jätteglad över att få stanna i föreningen i ytterligare två säsonger och det känns verkligen som att jag och min familj har blivit ett med Leksands IF. Jag ser fram emot att få fortsätta den resa som klubben är inne på, och jag tror och hoppas att denna resa kommer att sluta lyckligt. Att få kliva ut på isen inför Svergies bästa fans varje match sporrar mig enormt, och jag ser fram emot att utvecklas ytterligare tillsammans med föreningen., säger Knuts till Leksands officiella hemsida.

Avgående sportchefen väldigt nöjd med förlängningen

Avgående sportchefen Mikael Karlberg är nöjd med att få skriva kontrakt med trotjänaren.

– Jon har gjort det jättebra i år. Han har drivit på sin lina på ett jättebra sätt, och jag tycker att han har fått en bättre jämnhet i sitt spel. Kedjan med Jon, Martin Karlsson och Tobias Forsberg går i bräschen för oss, och driver vårt lag i match efter match. Jon är en av våra kulturbärare och väl värd ett nytt avtal. Jon var en av de sista som vi förlängde med inför den här säsongen, och allt vi pratade om i samband med detta har han verkligen levt upp till. Det känns verkligen bra för mig att få avsluta med att förlänga med Jon.

Jon Knuts har den här säsongen spelat i en kedja med Martin Karlsson och Tobias Forsberg. Han står noterad för 10 poäng på 33 matcher hittills.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN