Johansson förlänger med Mora

Mora IK har under kvällen förlängt kontraktet med en spelare. Robin Johansson, assisterande kapten, stannar i klubben i tre säsonger till.

Robin Johansson har spelat i Mora i fyra raka säsonger, vilket är 212 matcher totalt. Den här säsongen är 27-åringen assisterande kapten, och på 44 matcher har han noterats för tolv poäng. Det är i defensiven som Johansson har sina största styrkor, och nu väljer Mora att förlänga kontraktet med honom.
– Det var inget svårt beslut alls. När jag pratade med Peter Hermodsson och fick det här erbjudandet så gick det fort att skriva på. Som jag sagt förut så trivs jag väldigt bra och jag tycker att jag har utvecklats och lärt mig väldigt mycket under Jeremy och det här året också när Mitell har kommit in, säger han själv till Moras hemsida.

”En spelare som gör skitjobbet”

Det nya kontraktet har en längd på tre säsonger, och Johansson blir därmed kvar i Mora till 2020. Klubbens tränare Jeremy Colliton ser 27-åringen som en ledare och kommenterar förlängningen här nedan.
– Robin är en spelare som gör ”skitjobbet” så att laget kan vinna. Han har tagit ett jättestort ansvar defensivt den här säsongen och varit outstanding. Han fortsätter att utvecklas hela tiden som en ledartyp och kommer att vara en stor del av laget framöver.

Mora har nu en målvakt, fyra backar och sex forwards på kontrakt över nästa säsong.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN