Johan Persson tillbaka till kvällens match

Ikväll väntar en strid mellan toppen och botten i Hockeyallsvenskan. Det är Troja-Ljungby som tar emot Timrå på Ljungby Arena. Nu tar även Timrå med sig extra kraft ned till Småland. Johan Persson är enligt huvudtränare Fredrik Andersson redo för kvällens drabbning.
– Det känns skönt att ha med honom, säger Fredrik Andersson till Hockeypuls.se.

Timrå har gått bra under större delar av säsongen och nu väntar mötet borta mot jumbolaget Troja-Ljungby. Lagom till det gör målskytten Johan Persson comeback. Efter att inte spelat sedan i slutet av oktober. Forwarden följer med laget ned till Småland och tanken är att han även ska spela.
– Det känns skönt att ha med honom. Han har sett jättebra ut på träning. Han har sett pigg ut och har bra energi och fart, säger tränare Fredrik Andersson till Hockeypuls.se.

Kan Troja-Ljungby skrälla igen?

Senast tog man en vinst på övertid mot tabelltvåan Oskarshamn. Nu väntar ytterligare ett möte mot ett topplag i serien. Självklart kommer man med självförtroende från mötet med Oskarshamn men Ljungbys tränare vill inte tona ned Timrås kvalitet.
– Vi har gått stärkta ur matchen mot Oskarshamn, men vi har givetvis full respekt för Timrå som har ett jäkligt bra lag. Det är flera unga talanger och sen har dem förstärkt med bra kanadensare (Alex Lavoie på slutet, säger Trojas tränare Pelle Svensson till smp.se

19:00 är det nedsläpp och om Timrå spelar comebackande Johan Persson får vi se. Kan de fortsätta hålla avståndet nedåt eller kan Troja-Ljungby återigen skrälla?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN