Inför: IK Oskarshamn – Södertälje SK

Södertälje SK besöker IK Oskarshamn inför kvällens drabbning i Be-Ge hockey center. Det är två formsvaga lag som inte alls fått igång maskineriet under säsongen. Lagen slåss om tre oerhört viktiga poäng för att inte tappa mark i tabellen.

Säsongen har inte blivit som varken Oskarshamn eller Södertälje hoppas på. De båda lagen är inne i tunga perioder och vill haka på den övre delen av tabellen och inte tappa för mycket mark. Lagen har mötts två gånger tidigare i serien där de vunnit en match var.

– Det har varit tätt och jämnt över de matcherna, som det ser ut i många matcher. Vi är inne i en jakt för att bryta mönster, vi har tagit för lite poäng den senaste tiden, säger Oskarshamns huvudtränare Fredrik Söderström i en intervju med hockeyallsvenskan.se.

Bortalaget och tabelljumbon har ännu inte delgett läget i laget. Sist saknades Jonas Vidlund och Axelblomqvit. Hemmalaget saknar alltjämt Nicolas Deschamps efter avstängningen han ådrog sig tidigare i veckan samt Anders Poulsen, Victor Svensson och Fredrik Styrman på grund av skador.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN