Fagervall: Man är otåligare än fan själv

Kvällens hemmalag Björklöven har haft det tufft på sistone. Sex raka förluster och laget ligger näst sist i tabellen. Oskarshamn har däremot hittat formen igen med tre raka vinster efter en formsvacka i början av året.

Klockan 18:30 ikväll tar nästjumbon Björklöven tar emot tabellåttan Oskarshamn. Björklöven som bara lyckats vinna en av sina elva senaste matcher ställs ikväll mot ett formstarkt Oskarshamn. Lagen har mötts tre gånger innan och Oskarshamn har gått vinnande ut två av dessa möten.

Joakim Fagervall kom in som ny tränare för Björklöven förra veckan och har hittills inlett sin tid i båset med två förluster. Men Fagervall menar att resultaten går inte att stressa fram.

– Man är otåligare än fan själv. Jag vill ha resultat direkt och det vill alla i organisationen också, men har vi tålamod kommer det att leda till bra prestationer vilket också leder till ett bra resultat. Det finns ingen annan väg att gå, vi kan inte chansa utan måste skapa en trygghet, lugn och ro och ha en jävla hög arbetsmoral, det kommer att leda till poäng, säger Fagervall på klubbens hemsida.

Utvisningar kan kosta sig för Löven

Björklöven får försöka hålla sig från utvisningsbåset ikväll då man har ligans sämsta boxplay på 68,8 procent. Oskarshamn här även till statistiken ligans nästa bästa powerplay efter Karlskoga.

Mycket skador för gästerna ikväll

Björklöven saknar bara Austin Farley ikväll men man får även tillbaka Nicklas Johansson. Gästerna saknar en hel del spelare ikväll, bland annat Fredrik Styrman, Pontus Wideström och Linus Morin.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN