HV71 lånar talang från Oskarshamn

Det råder backkris i HV71 och till kvällens match lånar man in Martin Fehérváry från Oskarshamn. Samtidigt meddelar HV71 att både Christoffer Persson och Tom Hedberg räknas vara tillbaka inom en snar framtid. Den sistnämnde kanske redan till kvällens match.

Som vi tidigare skrivit om så ska Martin Fehérváry enligt uppgifter till MrMadhawk vara på gång att lämna IK Oskarshamn till förmån för spel i Sveriges högsta liga. Källorna menar att HV71:s sportchef Johan Hult redan är överrens med det 18-åriga löftet. Nu när det råder backkris i klubben så lånas han in till kvällens match mot Brynäs.

– Vi har de två senaste matcherna tvingats spela på fem backar och det är inte hållbart i längden, därför är vi glada vi kunde göra överenskommelsen med Oskarshamn om att låna Martin till matchen mot Brynäs skriver HV71 på sin hemsida.

Hedberg redo för spel

Mattias Tedenby gjorde comeback i segern mot Skellefteå. I matchen fick HV71 rulla runt på fem backar. Vilket inte behöver vara något negativt. -Backarna spelar ihop sig och vi hjälper varandra på ett annat sätt på hela isen sa Anton Bengtsson till Hockeybladet efter matchen. Tom Hedberg fick en smäll i matchen mot Malmö och stod över matchen mot Skellefteå och säger själv att han är redo för spel igen.

— Jag fick en smäll i bortamatchen mot Malmö men det var ingen större fara och nu är jag redo för spel igen, berättar han.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN