HOCKEYALLSVENSKAN: Timrå var numret för stort för AIK

0
533
HOCKEYALLSVENSKAN: Timrå var numret för stort för AIK
Foto: Tomas Hedlund
AIK tog ledningen i början av matchen, sedan var det maskinen Timrå för hela slanten. Nyblivne landslagsmannen Jonathan Dahlén stod för en poäng inför ögonen på förbundskaptenen.

Tinrå är en maskin även den här säsogen, även om det kanske sett lite trögstartat ut. Ikväll kom lagets fjärde raka seger i Hockeyallsvenskan och de har seglat upp till en andraplats. Timrå är två poäng framför trean Almtuna med en match mindre spelad. Upp till serieledarna Björklöven är det nu endast fem poäng.

Homogent lag

Laget har tre producerade kedjor och två riktigt bra powerplay-linor. Nu har klubben två NHL-spelare på lån, Jesper Boqvist och Isac Lundeström, två viktiga kuggar så länge de är med i laget.

Nu tror jag att Timrå skulle vara ett topplag även utan de två spelarna. Det vimlar har spelare med hög Hockeyallsvensk kvalitet i laget. Sen har man också Jonathan Dahlén som vilken klubb som helst i SHL skulle vilja ha i sin laguppställning. Inför ögonen på förbundskaptenen Johan Garpenlöv blev det ”bara” en poäng från hans klubba, även om det var bud på mer.

1-5 kändes i underkant den här kvällen på Hovet.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.