HOCKEYALLSVENSKAN: Målvaktsveteranen klar för ny klubb

Målvaktsveteranen Christian Engstrand är klar för en ny klubb. Han ansluter till Vita Hästen som har målvaktsproblem. Kontraktet är skrivet säsongen ut.
– Det blir väl lite speciellt till en början, säger Christian Engstrand.

Linköpingssonen Christian Engstrand är klar för sin tionde klubb, nu är målvaktsveteranen klar för Östgötarivlalen Vita Hästen. 32-åringen har skrivit kontrakt säsongen ut, då klubben drabbats av målvaktsbeskymmer.

– Vi har ju en tuff situation på målvaktssidan där vi har en skada på August Hedlund och Pohjanoksa har fått stå väldigt många matcher, så vi känner att vi behöver agera och nu tar vi in Christian Engstrand för resten av säsongen, säger Tony Zabel, huvudtränare och sportchef för Vita Hästen till klubbens hemsida.

Skönt att spela

Den rutinerade målvakten från Linköping ser med skräckblandad förtjusning med att vara klar för Vita Hästen.

– Haha, det blir väl lite speciellt till en början, tror jag, men det kommer att bli bra. Det ska bli extremt kul att spela hockey igen, säger han till Vita Hästens hemsida och fortsätter:

– Jag pratade med Grizzly (Fredrik Eriksson) häromdagen och fick en väldigt bra känsla, plus att Norrköping ligger väldigt bra till geografiskt för mig.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN