HEDLUND: Så slutar Hockeyallsvenskan 2018/2019 – plats 3-6

Det är dags för en ny säsong av Hockeyallsvenskan och nu rankas lagen inför säsongsstarten. Nu blickar vi ännu ett snäpp uppåt i tabellen. Här är lagen som är stabila och får kvala uppåt. Håller du med? Hur ser din tabell ut.

Den 21 september startar Hockeyallsvenskan 2018/2019 och lagen börjar bli klara med trupperna. Utefter hur trupperna ser ut just nu rankar Hockeybladets Tomas Hedlund lagen, vi fortsätter med lagen på placeringarna 3-6.

Stabila kvallagen

Nu har vi kommit till de fyra lag som kommer ligga på en stabil kvalplats uppåt, men når inte ända fram till den Hockeyallsvenska finalen.

06. Björklöven

Joakim Fagervall får fortsätta sitt arbete med att göra Björklöven till ett stabilt lag i Hockeyallsvenskan. Klassiska Björklöven har värvat spännande allsvensk spets från degraderade Karlskrona i trion Kristoffer Söder, Emil Lundberg och Filip Cruseman. Även hemvändaren Alexander Hellström kommer att vara nyttig för Löven.

05.AIK

AIK har två tunga tapp till SHL i Erik Norin, Brynäs och talangen Nils Höglander, Rögle. Flera andra spelare från lagets ryggrad är också borta till den här säsongen. Bröderna Jakobs, Jens och Jeff byter lag med varandra. Forwarden Jens går till Storhamar och från norska mästarna hämtas den assisterande tränaren Jeff Jakobs. Kanonvärvning på målvaktssidan, Johannes Jönsson från Karlskrona gör att AIK har en av Hockeyallsvenskans stabilaste målvaktsuppsättningar.0

04. Tingsryd

Har värvat målvaktsjätten Tex Williamsson från Malmö. Lägg därtill rutinerade tränaren Per Ljusteräng och några fler spännande nyförvärv. Tror att Tingsryd kan vara med och störa topplagen, kan bli säsongens näst största överraskning i tabellen.

03. Modo

Efter lugne Hans Särkijärvi har Modo nu Björn Hellkvist i båset kommer det bli mer känslor som syns. Modo börjar också att hitta rätt i värvningarna och nu får även tre spelare från den egna plantskolan plats i truppen. Fem spelare från SHL med revanschlusta kommer också att lyfta Modo.

Lagen placerade 11-14.
Lagen placerade 7-10.
Imorgon lagen som spelar den Hockeyallsvenska finalen

Hedlunds tabelltips

01.
02.
03. Modo
04. Tingsryd
05. AIK
06. Björklöven
07. Västervik
08. Almtuna
09. Oskarshamn
10. Västerås
11. Vita Hästen
12. Pantern
13. Karlskrona
14. BIK Karlskoga

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN