Han kan bli Leksands nya tränare: ”Vi har varit i kontakt”

Leksand söker efter en ny huvudtränare efter att klubben sparkat Markus Åkerblom. Enligt bekräftade uppgifter har nu Leksands IF tagit kontakt med tränaren och ställt en förfrågan. 

Leksands säsong har inte blivit som någon i föreningen tänkt sig. Efter den tuffa inledningen fick Markus Åkerblom sparken från jobbet som huvudtränare för Leksands IF. Nu ska Färjestads förra tränare, Leif Carlsson, vara en av de kandidater som klubben ställt en förfrågan till om jobbet. Något som Carlsson själv bekräftar för Dalarnas Tidning.

– Vi har varit i kontakt och jag har fått en förfrågan, men mer än så är det inte, säger Carlsson till DT.

”Förhandlar inte om kontrakt”

Den 52 år gamla hockeytränaren har under de senaste åren varit en viktig kugge i Värmland för Färjestad. Där har han varit aktiv i föreningen på flera olika poster, bland annat som sportchef och tränare. Carlsson som är född i Dalarna, menar dock att han inte inlett några förhandlingar om ett kontrakt med klubben.

– Nej, vi förhandlar inte. En förfrågan är ingen stor grej, det är säkert många andra tränare som klubben har kontaktat också, säger Carlsson till samma tidning.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN