Han jagas av hela SHL: ”Alla SHL-klubbar har hört av sig”

Den 19-årige forwarden Jonathan Dahlén är en av Sveriges hetaste ishockeyspelare just nu. Nyligen trejdades hans NHL-rättigheter från Ottawa Senators till Vancouver Canucks. Nu jagas han av hela SHL, enligt Expressen.

Timrå-forwarden Jonathan Dahlén är ett hett ämne i svensk ishockey just nu. I en intervju med Expressen bekräftar den tidigare storspelaren och tillika Jonathans pappa, Ulf Dahlen, att sonen jagas hårt av SHL-klubbar.
– Alla SHL-klubbar har hört av sig, Men inget beslut kommer att tas förrän Jonathan har spelat färdigt J 20-slutspelet med Timrå, säger pappa Ulf.

Oviss framtid

Men det är en oviss framtid som väntar för Timrå-talangen. Just nu är han mitt uppe i slutspel med Timrås J20 och ännu är det inte bestämt var JVM-stjärnan kommer spela.
– Det hänger lite i luften just nu. Vi tittar på vilka alternativ han har och kommer att vända på varenda sten innan han bestämmer sig. Han vet vad han har i Timrå, där han fått mycket istid i vinter vilket varit utvecklande.

Utesluter inte Timrå

Samtidigt bekräftar pappan att Timrå inte är uteslutet, trots att locktonerna från SHL är många.
– Visst, det handlar om att få en bärande roll i ett lag och i mitt tycke är en bra match i hockeyallsvenskan inte sämre än en dålig SHL-match. Så vi får se vad som händer.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN