Han förstärker Leksand – tilltänkt nyckelspelare återvänder

Leksand har inte fått den start som de ville i HockeyAllsvenskan. Nu kan leksingarna få välbehövlig förstärkning när nyförvärvet och tilltänkta nyckelspelaren återvänder från skada. 

Till sist hamnade Panterns succémålvakt från förra säsongen, Tex Williamsson, i Dalarna och Leksand. Malmö Redhawks värvade honom men lånade ut honom till Leksand och ännu en säsong i HockeyAllsvenskan. I Leksand har det dock bara hunnit bli två matcher för den tilltänkta nyckelspelaren. Nu återvänder målvakten till spel efter sin skada.

  • Jag har varit på is måndag och tisdag och det har känts oväntat bra faktiskt, säger Tex Williamsson till klubbens hemsida.

”Jag låg i princip bara ner”

Skadan som 26-åringen drog på sig i inledningen av serien beskriver han som jobbig. Williamsson har bland annat varit nere i Malmö för att vila och få energi. Målvakten som gått på is under veckan väntas nu spela igen när tränaren tycker att han är redo för det.

– Framförallt första veckan var väldigt jobbig. Jag låg i princip bara ner och gjorde ingenting. Men efter det har jag kommit igång mer och mer, och även varit hemma i Malmö lite och vilat och fått energi, och nu den här veckan har jag varit på is. Men det är upp till tränarna att bestämma vem som ska spela.

Han medger själv att han behöver få tillbaka flåset efter det nästan tre veckor långa uppehållet.

  • Nu är det väl mest flåset som jag behöver få tillbaka, men jag känner redan stora framsteg i dag jämfört med i går, så det blir inga problem.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN