Finsk forward lämnar med omedelbar verkan

Den finske forwarden Roope Ranta värvades inför denna säsongen till Oskarshamn, som ett högprofilerat nyförvärv. Succén har dock uteblivit och parterna avslutar redan nu samarbetet med omedelbar verkan. 

Inför denna säsongen gjorde IK Oskarshamn klart med den finske forwarden Roope Ranta, som anslöt ifrån tyska SC Riessersee. Under sina två år i den tyska klubben hade Ranta stått för många poäng och förväntningarna var därför stora.

Lämnar med omedelbar verkan

Resultatet har dock inte blivit vad man hoppades på. På 11 matcher har finländaren endast gjort 4 poäng och man har nu, i samråd, enats om att bryta samarbetet med omedelbar verkan.
– Tyvärr, måste jag säga. Både vi och Roope hade hoppats på mer produktion och han såg bra ut under försäsongen, men i grundserien har det tyvärr inte lossnat för honom. Idag har vi tillsammans valt att avbryta samarbetet och det är inga hard feelings någonstans. Roope har varit professionell och krigat under hela hösten, kommenterar Oskarshamns sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida. 

LÄS MER: Backen lånas ut igen

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN