Montage Bildbyrån/Swish
Den 25 oktober besegrade Kristianstad IK Timrå på bortaplan. Tacket man fick var en sten i framrutan på bussen som skulle ta dom hem. Nu har Timrås supportrar skickat pengar genom en insamling man gjort. 

Kristianstads IK vann bortamatchen mot Timrå IK för en vecka sedan med 3-2. Efterspelet kom att handla om hur vida Kristianstads buss blev attackerad av Timråfans efter matchen. “Attackerade efter matchen mot Timrå.. spännande fredagskväll”.. skrev Robin Wallin på sin Twitter.

Nu har supportern Kent Filppu tillsammans med andra Timråfans startat en insamling till Kristianstad för att förmodligen ersätta klubben för detta. Detta rapporterar Expressen.

“Mer än 100 Timråsupporters visat att vi är många som vill ha en positiv hockeykultur. Mer än 100 personer har BETALAT för positiv hockeykultur – utan att få någon personlig vinning tillbaks. Beloppen har varierat från 10 kronor till över 500 kronor. Vi har olika förutsättningar men alla visar en vilja att skapa god hockeykultur.” Skriver Kent på sin blogg.

Ikväll spelar Timrå hemma mot Tingsryd medan Kristianstad åker upp till Stockholm för att möta AIK på Hovet.

Läs mer om Allsvenskan här 

Kommentarer

Kommentarer