Exdjurgårdare en av två nyförvärv för AIK

AIK förstärker truppen genom två nyförvärv. Detta för att skapa lite extra kreativitet och få till en bättre skridskoåkning enligt sportchefen Anders Gozzi.

Häromdagen stod det klart att AIK värvar in två nya spelare till truppen. Det är forwarden Erik Nyström som senast kommer från det finska äventyret i klubben TPS samt den forne Djurgårdsspelaren Alexander Deilert.

Erik Nyström som var i Finland och den finska klubben TPS tidigare känner han redan nu är redo för att göra entré på isen.
– Jag är supertaggad. Det ska bli kul att få komma igång. Jag kommer att bidra med min skicklighet och fart, säger Nyström till klubbens hemsida.

Det andra av de två nyförvärv är exdjurgårdsspelaren Alexander Deilert som nu senast gjort två säsonger i SHL-klubben Karlskrona. Precis som resten av AIK är Deilerts mål SHL.
– SHL vore riktigt, riktigt kul och det känns skönt att vara hemma i Stockholm igen, säger Deilert till klubbens hemsida.

AIK är mycket nöjda med nyförvärven

Sportchefen Anders Gozzi är positiv till de båda nyförvärven man nu gjort.
– Det är två spelare som står för en kreativ ishockey och har bra skridskoåkning. Alexander har ett bra skott och han kommer hjälpa oss att höja kvalitén i spelformen. Erik kommer framför allt att bidra med sitt spelsinne och sin fina teknik, säger Gozzi till AIK:s hemsida.

Bådas kontrakt sträcker sig säsongen ut.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN