Foto: Bildbyrån

Carl Persson har gjort stor succé i HockeyAllsvenskan denna säsong och varit en av lagets bästa spelare i kvalet mot Rögle. Efter kvällens förlust och uttåg bekräftar han att han är klar för SHL och Karlskrona som det ryktats om de senaste veckorna.

Den 21-årige Karlskoga-forwarden har gjort stor succé i HockeyAllsvenskan och har fortsatt att vara dominant i kvalspelet. Ikväll förlorade man den fjärde matchen i matchserien mot Rögle och efter matchen bekräftade han den senaste tidens rykten, att han är klar för ett nytt äventyr. Spel i Karlskrona väntar de kommande två säsongerna.
– Dina uppgifter brukar vara riktiga. Och det är så även denna gången. Jag har skrivit på för två år med KHK, säger Persson till bloggaren MrMadhawk.se

Nobbade storklubbar

De två andra klubbarna som var intresserade, Malmö och Skellefteå fick nobben till förmån för Karlskrona där han kan få en större roll. I alla fall enligt honom själv.
– Det kändes bäst. Jag känner att jag kommer få en rejäl och bra chans. Men det är upp till mig att bevisa det också, säger han till bloggen.

Testat på spel i ligan tidigare

För den Kristianstad-fostrade forwarden väntar nu spel i SHL, där han tidigare gjort fyra matcher med HV71 under säsongen 14/15. Därefter bar resväskan av till BIK Karlskoga där han representerat de senaste två säsongerna.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer