Drar AIK och Västervik ifrån ikväll?

Det är dags för den tredje omgången av fem i Slutspelsserien, där vinnaren möter BIK Karlskoga i bäst av tre för att sedan ta sig an Rögle. Ikväll kan AIK och Västervik dra ifrån de övriga lagen.

Det återstår tre omgångar av Slutspelsserien och ikväll kan AIK och Västervik såga av konkurrenterna och samtidigt skapa en ren gruppfinal på söndag.

AIK–Tingsryd

AIK tar emot Tingsryd på Hovet, ett lag man redan är fyra poäng före. AIK har dessutom 14 raka matcher där laget tagit poäng. Tingsryd fick skadeskjutet självförtroende när de åkte på storförlust mot Timrå. Senast lagen möttes vann AIK med 5–4. Blir det en liknande målfest i ett kokande Hovet. AIK:s assisterande tränare hoppas på en positiv inramning.

– När vår publik är som de var idag hjälper de oss grymt mycket, sa David Engblom till Hockeybladet efter matchen mot Timrå.

Västervik–Timrå

Västervik tar emot ett Timrå som var på spelhumör sist när de krossade Tingsryd. Matchen innan var de nära att komma ikapp AIK på Hovet. Klarar Timrå att rå på Västervik, eller blir firma Strömberg och Liss för svåra?

Pantern–Almtuna

Pantern har fått en tung inledning av Slutspelsserien, två raka förluster mot Västervik och AIK gör att laget ligger sist i tabellen. Måste vinna för att ha en chans att ta sig vidare till play off. Almtuna tog en meriterande seger hemma mot Västervik senast, är lite av ett varannan–match–lag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN