Dahlén tar hem dubbla utmärkelser

Jonathan Dahlén har vunnit dubbla individuella utmärkelser för säsongen 2017/2018. HockeyAllsvenskans expertjury utsåg honom till årets forward och han har även kammat hem årets MVP som röstas fram av spelarna.

Dubbla utmärkelser för Jonathan Dahlén är ett faktum. Succesäsongen har resulterat i att han blev både årets forward och årets mest värdefulla spelare i HockeyAllsvenskan.

Priset som årets forward, utses av HockeyAllsvenskans expertjury, handlar om att belöna den forward som enskilt har gjort störst skillnad för sitt lags prestationer och resultat. Jonathan Dahlén var den främsta poängplockaren i Svenska Spel Trophy med åtta mål och 14 assist. Han spelade således en stor roll när Timrå avancerade till SHL.

Även HockeyAllsvenskans MVP

Den här gången fick årets forward även en utmärkelse som årets mest värdefulla spelare, priset röstas fram av spelarna i HockeyAllsvenskan och handlar om att belöna den spelare som under säsongen enskilt gjort störst skillnad för sitt lags prestationer och resultat.

– Jättekul så klart, det ger en extra krydda till säsongen med laget, säger Jonathan Dahlén till HockeyAllsvenskans officiella hemsida.

Det var inte alls säkert att det skulle bli spel i Sverige för Jonathan Dahlén under den gånga säsongen. Istället var det tänkt att det skulle bli spel i Nordamerika, men forwarden drabbades av körtelfeber under försäsongen och bestämdes sig för att återvända till Timrå för att hitta formen.

– Det var kanske inte tänkt att jag skulle spelat i Timrå den här säsongen, men jag kom och det var riktigt roligt att komma hem. Det fanns nog en mening med det hela nu när man tänker tillbaka.

Fortsättningsvis menar han att det var självklart att återvända till just Timrå.

– Det tycker jag det var. Jag pratade lite med Nubben (Kent Norberg, sportchefen) och Freddan (Fredrik Andersson, tränare), vi sa att jag skulle göra det som kändes bäst för mig och det som kändes bäst var att komma hem och starta om lite.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN