Björklöven förlänger med nyckelspelare

Björklöven meddelade under torsdagseftermiddagen att man förlänger kontraktet med nyckelspelaren och tillika Umeåsonen, Marcus ”Messy” Jonsson.
– Marcus var och är en av fanbärarna och han har en stor betydelse för laget. Han är jättesugen på det här uppdraget och vill vara med och dra lasset även framöver, säger tränaren, Joakim Fagervall om förlängningen.

Marcus ”Messy” Jonsson är en av nyckelspelarna i Björklöven. Han är född i Umeå och har skaffat sig ett hjärta för klubben. Nu förlänger fanbäraren sitt kontrakt med ytterligare två säsonger vilket innebär att han stannar i klubben fram till säsongen 18/19. Huvudpersonen själv är nöjd över att kontraktet är klart.
– Det har varit fruktansvärt kul att komma tillbaka och spela i Björklöven och Umeå, inför Green Devils och alla fans igen. Nästa säsong är målsättningen att höja ribban minst ett par snäpp och det känns väldigt kul att fortsätta i Björklöven, säger Marcus”Messy” Jonsson.

Flyttade hem inför säsongen

Den 25-årige forwarden flyttade hem till Björklöven inför förra säsongen och det blev totalt 50 matcher där han producerade åtta mål och en assist säsongen under årets säsong. Totalt har det blivit drygt 370 matcher i allsvenskan för Björklöven, AIK och Västerås.

”Passar perfekt in i vårt system”

Björklövens tränare och GM, Joakim Fagervall är nöjd över att ha förlängt kontraktet med en av nyckelspelarna, som han också känner från sin tid  som tränare i Västerås.
– Marcus var och är en av fanbärarna och han har en stor betydelse för laget. Han är jättesugen på det här uppdraget och vill vara med och dra lasset även framöver. Han passar perfekt in i vårt system och jag känner honom som person och spelare även från tiden i Västerås, säger Joakim Fagervall om Jonsson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN