BESKEDET: Ingen smittspridning i Vita Hästen – återupptar verksamheten

Vita Hästen pausade sin verksamhet då flera spelare och ledare uppvisat symptom för covid-19. Nu har provsvaren kommit och samtliga tester var negativa, därför återupptas verksamheten i klubben.

Det finns inget coronavirus i Vita Hästen, som återupptar verksamheten direkt. Den planerade hemmamatchen mot Modo tisdag 17 november blir med andra ord av. Däremot skjuts matchen mot AIK nästkommande fredag upp. I stället reser Norrköpingslaget till Tingsryd för att spela den uppskjutna matchen mot dem det datumet.

”Samtliga de spelare och ledare som uppvisat symptom har testat negativt för Covid-19. Detta innebär att A-lagets verksamhet återupptas omgående med träning för de spelare som är friska. Hemmamatchen mot Modo på tisdag spelas som planerat. Restaurangen är öppen för bokning av bord den 17/11. De 50 platserna i arenan kommer erbjudas säsongskortsinnehavare, sponsorer och Hästen Fanz likt tidigare matcher, Vita Hästen kontaktar de som får möjlighet att gå på matchen”, skriver klubben på sin hemsida.

Oklart

Det är däremot än så länge oklart när de uppskjutna matcherna mot AIK och Almtuna kommer att spelas.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN