Bekräftat: Smotherman klar för Modo

Det är nu helt klart att den tidigare allsvenska poängkungen Jordan Smotherman värvas av Modo Hockey. Det bekräftar klubben på sin hemsida.
– Den här är en spelartyp vi behöver i laget då han är en stark målskytt som spelar på insidan och är otroligt bra runt motståndarnas mål, säger Andreas Johansson till Modos hemsida.

Jordan Smotherman har spelat i både ECHL och AHL den här säsongen. På 18 ECHL-matcher har han svarat för 20 poäng. Amerikanen har ett poängfacit på 92 stycken på 111 matcher sedan sin tid i HockeyAllsvenskan. Nu står det klart att Smotherman är tillbaka i Sverige igen, men nu i Modo.
– Smotherman är en vass målskytt med erfarenhet från spel i Europa och är en spelare som kan leverera när det blir täta och tuffa matcher, förklarar Andreas Johansson, tränare och tillförordnad sportchef, och fortsätter.
– Den här är en spelartyp vi behöver i laget då han är en stark målskytt som spelar på insidan och är otroligt bra runt motståndarnas mål. Han har även storleken med sig och kommer med sina 1,90 och över 100kg att bli en kraft i laget.

Avtal för resten av säsongen

Modo har skrivit ett kontrakt med Smotherman som sträcker sig säsongen ut. Modo hoppas att han kan bidra med viktig rutin i tuffa matcher framöver.
– Smotherman har även nyttig erfarenhet av att gå vinnande ur kvalspel och upp till SHL där han tidigare gjort resan med Rögle och vet vad som krävs i matcher som gäller mycket, avslutar Johansson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN