Foto: Bildbyrån
Västervik och Plivit Trade AB har gjort en överenskommelse och nu får Västerviks arena ett nytt namn. Det nya namnet blir Plivit Arena, meddelar Västervik på sin webbplats.

Västerviks arena byter namn till Plivit Arena, skriver klubben på sin hemsida. Avtalet för namnbytet, som över den kommande säsongen, sker efter en överenskommelse mellan Västervik och företaget Plivit Trade AB.

– Det har varit prioriterat att få till ett nytt avtal för namnet på hemmahallen. Därför känns det extra roligt att vi kommit överens om ett fortsatt samarbete med ett av Västerviks mest framträdande företag. Att Plivit Trade ser möjligheterna och värdet av exponeringen som kommer med Västerviks IK:s spel i HockeyAllsvenskan är vi väldigt glada och tacksamma för, säger Magnus Nilsson, föreningsutvecklare i Västervik, till klubbens hemsida.

Johan Siljreus, försäljnings- och marknadschef på Plivit Trade AB, berättar att företaget är glada och nöjda med avtalet och att det stärker företagets varumärke.

– Jag och hela Plivit Trade är väldigt glada och nöjda med att ett nytt avtal är på plats. Det nya avtalet kommer hjälpa oss att ytterligare stärka Plivit som varumärke. Det ger oss möjligheter att nå våra målgrupper med inspiration och information om våra produkter, säger Siljreus till Västerviks hemsida.

Siljreus berättar också att företaget genom avtalet tar ansvar för grönsaker som odlas i Bosnien och Hercegovina.

– Avtalet följer vår strategi att förena samhällsnytta och affärsmässighet. Vi tar även ansvar från jord till bord genom 2 225 kontrakterade jordbruk i Bosnien och Hercegovina som odlar grönsakerna som återfinns i produkterna under Plivit-varumärket, säger Johan Siljreus till Västerviks hemsida.

Kommentarer

Kommentarer