AIK intresserade av Modoforward

Slutet på säsongen närmar sig och AIK vill stärka truppen inför slutspurten.
Ett namn som är aktuellt för AIK är Modos forward Johan Eriksson.

– Det har jag inga kommentarer till, säger Anders Gozzi, sportchef i AIK.

Johan Eriksson har haft svårt att slå sig in i Modo-truppen, och inte spelat något de senaste matcherna. Det har gjort att AIK och flera allsvenska klubbar visat intresse för den 25-åriga forwarden. Nu ska AIK gått ut med att man är intresserade, och även Eriksson själv ska vara intresserad. Han har haft en ganska tung säsong och är sugen på en nytändning.

  • Jag kan säga att vi fortsatt håller ögonen öppna efter spelare, men det måste vara rätt person och rätt tajming, säger Anders Gozzi, sportchef i AIK till Expressen och fortsätter:

-Nu när vi närmar och stängning på fönstret så är det klart att allt trappas upp och blir skarpt läge, säger Gozzi, som inte vill gå ut med några namn.

Jagat Karlskronas poängmaskin

Enligt uppgifter så har man även gjort ett försök hos Karlskrona för att värva deras poängmaskin Justin Crandall. Här har det blivit stopp från Karlskronas sida:

  • Jag kan bekräfta att vi fått en förfråga på Justin, men det är småpengar jämfört med vilket liv det skulle bli på våra fans och supportrar om vi släpper honom så billigt, det kan jag inte stå för, säger Karlskronas sportchef Patric Larsson till Expressen.

Karlskrona har även fått Johan Eriksson på bordet, men har tackat nej.

  • Det stämmer, vi har fjorton forwards i truppen. Vi är nöjda, säger Larsson.
    Om Karlskrona släpper Justin om det kommer ett bättre bud vill han inte bekräfta, men menar att allting har ett pris.

Spelare iväg på landslagsuppdrag

AIK kan vara klubben som lyckas värva Johan Eriksson. Men det kan bli först efter helgen eftersom Modospelarna Linus Petterson och Lukas Wernbloom är iväg med U-19 landslaget. Därmed har Eriksson en stor chans att slå sig in i laget med en toppinsats mot Vita Hästen på fredag. Annars kan mycket tala om en flytt. Och då kan AIK mycket väl vara intresserade av Eriksson tjänster.

För närvarande har AIK kontrakt med tolv seniorforwards. De har även tillgång till juniorerna Lukas Macklin och Markus Hermanstad när någon från seniortruppen inte är tillgänglig för spel. Så behov av en större bredd i truppen inför slutspurten kan vara viktig och avgörande.

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN