Agenten frågande till Waltins agerande i SSK

Södertälje ligger i botten av HockeyAllsvenskan och situationen ser allt annat än ljus ut. Nu ifrågasätts tränaren Mats Waltins ledarskap av en spelares agent.

– Jag är frågande till Waltins ledarskap, säger Sjögren till Hockeybladet.

Det pyr i Södertälje Sportklubb, SSK, där tränare och sportchefen Mats Waltin skickat iväg spelare från klubben. Waltin har även hamnat i bråk med Länstidningens SSK-expert Andreas Hanson efter gårdagens match, något som Hockeybladet rapporterade om igår.

Bråket mellan Waltin och Hanson bottnar i Hansons kritik mot Waltins sätt att coacha laget och hur han behandlar spelarna. Hanson var kritisk till att en av SSK:s bästa backar den här säsongen, Marcus Bohman, bänkades i gårdagens match mot serieledande Timrå.

När Hockeybladet når Marcus Bohmans agent har han ännu inte pratat med sin klient, Sjögren är orolig för Bohmans framtid i Södertälje.

– Det är klart att man vill spela så mycket som möjligt hela tiden, jag har inte pratat med Marcus om det än, säger Christian Sjögren till Hockeybladet.

Hur länge kan ni vänta innan ni ser över hans situation?
– Det vet jag inte, men det är något vi får diskutera om det fortsätter.

Ifrågasätter Waltins ledarskap

Sjögren vänder fokus från sin spelare till tränaren och sportchefen Mats Waltin och hans ledarskap.
– Jag är frågande till Waltins ledarskap och hur han hanterar situationen i Södertälje. Se bara på hanteringen av (Simon) Karlsson och (Marcus) Lissäng.

Efter 21 omgångar i HockeyAllsvenskan ligger SSK på sista plats, med fyra poäng till säker mark och tio poäng upp till spel om platserna i SHL nästa säsong.

Hockeybladet söker Mats Waltin och Marcus Bohman.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN