VM: William Nylander öppnar för spel

Femton NHL-spelare har redan tackat ja till VM-spel och de flesta är på plats i Stockholm. Nu öppnar Torontos supertalang William Nylander för VM-spel.

William kommer nyligen från sin första riktiga NHL-säsong. En riktigt bra säsong som slutade med spel i Stanley Cup’s första runda. Väl där blev det tyvärr respass efter sex matcher mot Washington.

Toronto ska säga sitt

Nylander hann med att göra fina 61 poäng i NHL:s grundserie innan det var dags för Toronto Maple Leafs första slutspel sedan 2013. När säsongen tagit slut skulle han kunna tänka sig att spela sitt första senior-VM.

– Det är klart det skulle vara jättekul och spela. Men jag tar det efter jag har haft möte med Toronto, säger han till Hockeysverige.se.

Har haft kontakt

Lagets säsong i Nordamerika tog slut så sent som natten till måndag och han har hunnit haft lite kontakt med landslagsledningen, dock bara via SMS.

– Jag har inte pratat, jag har bara smsat lite. Jag ska ha möte med management här i Toronto så får vi se.

Tre Kronor har redan 15 ”ja tack” från NHL och Nylander kan bli den yngsta med sina 20 år. På frågan om han åker om han får svarar han med ett stort leende.

– Det är mycket möjligt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN