Foto: Bildbyrån
Genrepet

Tre Kronor kommer till Örebro och Behrn Arena. Den 8:e november kl 18.00 möter man Tjeckien i turneringen Karajala Tournament. Det meddelar Svenska Ishockeyförbundet i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Tre Kronor har haft uppehåll ett tag. Men snart är det dags för landskamp igen. Den 8:e november möter man Tjeckien i Örebro och Behrn Arena i turneringen Karajala Tournament som spelas mellan den 8-12 november.

– Vi är glada att ha en landskamp i Örebro då det brukar vara mycket publik och bra inramning under matcherna där. Att det dessutom är en viktig match i OS-förberedelserna för både oss och Tjeckien borgar för en ishockeymatch av högsta kvalitet, säger Olof Östblom, Svenska Ishockeyförbundets tävlingschef samt administrativ chef för Tre Kronor och Damkronorna.

– Vi Örebro Hockey är glada och stolta att få arrangera en viktig landskamp i Behrn Arena. Det ska bli riktigt kul att få se Tre Kronor sista gången på hemmaplan innan OS, säger Mikael Johansson VD och klubbdirektör hos Örebro HK.

Köp dina biljetter här!

Annonser

Kommentarer

Kommentarer