STUDIO HOCKEYBLADET: Besök av Pebben och vart ska Sverigetröjan?
Foto: Bildbyrån
Det blir ett galet avsnitt av Studio Hockeybladet. Vi får besök av Pebben Axelsson som lämnar över en Sverigetröja. Den kommer vi berätta mer om senare. Sen blir vi trashade av ett studioankare. Till sist startar vi en ny hashtag, vilken? Kolla in klippet nedan.

Det var inte meningen att det skulle bli ett avsnitt av Studio Hockeybladet idag, men när vi träffade Per Johan ”Pebben” Axelsson kunde vi inte hålla oss. Speciellt när han överlämnade en Sverigetröja från vår samarbetspartner Gula Väggen. Vad vi ska med tröjan till? Det får ni veta innan VM är över.

Ny hashtag

Under programmet lanserar Hockeybladet en hashtag, se programmet för att vara med och sprida den. Men vi kan avslöja att den handlar om Pebbens kultstatus. Vi tjatar allt mellan himmel och jord med Axelsson, hockey, att vara scout, klubbhjärta och vilken kust i Sverige som är fram och baksida – vi gör klart det en gång för alla.

Vi får dessutom oväntat besök av en känd journalist, som helt allvarligt inte ser att vi spelar in. Nåväl, här är ett snack om hockey.

Fotnot: När vi spelade in hade inte dagens och kvällens matcher startat….

Annonser

Kommentarer

Kommentarer