KLART: De blir assisterande förbundskaptener

0
1256
Foto: BIldbyrån
Nu är det klart vilka som blir assisterande förbundskaptener till Johan Garpenlöv som tar över efter Rikard Grönborg. Det är två rutinerade ledare som presenterades av förbundet.

Johan Garpenlövs assisterande förbundskaptener är utsedda. Den ena som får förtroendet är Marcus Ragnarsson, med ett förflutet som ledare i Djurgården och Almtuna.

Den andre som blir assisterande förbundskapten blirMarkus Åkerblom kommer närmast från Sveriges U17-landslag. Han har även tränat Leksand, Björklöven och Östersund.

  • Jag ser det som en stor utmaning och en stor ära att få vara med och leda folkets landslag Tre kronor och att tillsammans med Johan och Marcus sätta vår prägel på Tre Kronor. Att fortsätta jobba med både tävling och utveckling av svensk ishockey känns oerhört inspirerande, säger Markus Åkerblom till förbundets hemsida.

Inspirerande

Förbundskaptenen själv vill sätta igång med det nya teamet kring Tre Kronor. Han har själv spelar tillsammans med Marcus Ragnarsson.

  • Jag ser verkligen fram emot att börja jobba med mitt nya ledarteam där Marcus Ragnarsson och Markus Åkerblom har den typ av profil som jag letat efter. Båda är drivna, nyfikna, kunniga och framförallt bra människor med en integritet och karisma som jag gillar.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.