AVSLÖJAR: Här planerar Tre Kronor sitt guldfirande – om de vinner VM

Sveriges Tre Kronor är i kvartsfinal och redan nu har Svenska Ishockeyförbundet bokat in festplatsen för ett eventuellt guldfirande. Idag kan Hockeybladet avslöja var guldfirandet kommer att hållas – om Tre Kronor tar sitt elfte VM-guld.
– Det är bokat av svenska ishockeyförbundet, säger Åsa Wallentin till Hockeybladet.

2013 var det ett stort guldfirande i Kungsträdgården i Stockholm. När firandet skulle gå av stapeln förra året hade Svenska Fotbollförbundet redan bokat festplatsen. Då fick man fira världsmästerskapet tillsammans med folket på Sergels Torg

#Kungsträdgården

Om det blir VM-guld för Tre Kronor även 2018 kommer firandet att flytta tillbaka till Kungsträdgården. Festen kommer att hållas på eftermiddagen/förkvällen måndagen 21 maj.

– Kungsträdgården är bokad av Svenska Ishockeyförbundet i händelse av guldet, bekräftar Åsa Wallentin, presstalesman vid polisen i Stockholm.

Först kvartsfinal

Innan spelarna kan planera för guldfest ska först och främst Lettland betvingas i kvartsfinalen ikväll klockan 20.15. Därefter är det semifinal och final som ska vinnas – sedan är det stor guldfest i Stockholm.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN