ADAM LARSSON: ”Turneringen steppas upp nästan för varje match”

Adam Larssons stabila insatser har avlöst varandra i den här VM-turneringen. Tre Kronor spelar mot Slovakien på lördag och försvarskuggen tycker att det är bra att turneringen börjar dra ihop sig.

Försvarskuggen Adam Larsson, som håller till i Edmonton Oilers, analyserar VM-turneringen så här långt och menar att de svårare matcherna väntar längre fram.

– Ja, men det har känts stabilt. Självklart blir turneringen lite tuffare och tuffare nu. När vi blickar frammåt, so far so good.

Den sista matchen som Tre Kronor har i gruppspelet är mot Ryssland och imorgon spelar Sverige mot Slovakien.

– Det blir en tuff match, jag menar nu blir det väl att turneringen steppas upp nästan för varje match. Men som sagt, vi har roligt och vi måste ta en dag i taget så är det ju. Sen, Slovakien, om vi börjar med Slovakien imorgon. Det blir en tuff match.

I Tre Kronors spelschema stegras motståndet i princip nästan för varje match fram till finalerna.

– Ja det måste jag väl ändå  säga, det är bra får vårt lag. Så vi skapar goda vanor och det kanske är det viktigaste för till slut kommer det bli tajta matcher och bra motstånd och det är bra att börja tidigt med det.

Försvarskuggen Adam Larsson har svarat för två asssist på de fyra inledande matcherna. Tre Kronor har också hållit nollan i alla matcher utom mot Tjeckien. Sverige leder just nu gruppen på tolv poäng, Ryssland ligger tvåa och har tio poäng.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN