TRE KRONOR: Kan få fyra (!) drömförstärkningar

Nashville Predators är bara en match från att bli utslagna ur årets Stanley Cup slutspel. Laget har fyra svenskar som kan vara aktuella att ansluta till Tre Kronor om Nashville åker ut  årets slutspel. Därmed kan Tre Kronor bli ett riktigt drömlag inför återstående delen av turneringen.

Tre Kronor har för närvarande fyra lediga platser kvar i truppen. Komiskt nog så finns det fyra blågula spelare i Nashville Predators. Filip Forsberg, Viktor Arvidsson, Mattias Ekholm och Calle Järnkrok. Filip Forsberg och Mattias Ekholm har båda gjort fantastiska säsonger och vore ett rejält lyft för Tre Kronor i VM.

Ledningen vet vart spelarna står

Med fyra lediga platser som är vigda åt NHL-förstärkningar så har Tre Kronor ett potentiellt drömlag på gång. Lagledningen vet vart spelarna ställer sig i frågan om VM-spel. Men man ska ta ett samtal efter slutspelet är färdigspelat.

– Ja, inför slutspelet så vet vi det. Men efter slutspelet så vet vi inte, det kan hända mycket med skador och så men vi har en hyfsad idé och har ju surrat med dem. Det är därför vi vill ställa frågan efteråt också, säger Johan Garpenlöv i intervju med Expressen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN