Därför tycker domaren att det borde serveras alkohol på svenska läktare

Den tidigare proffsdomaren, Thomas Andersson berättar i en intervju med SuperLenny att han tycker att Sverige borde ta efter Tyskland och servera alkohol på läktaren. 
– Idag är det på sättet att man måste skynda sig från läktaren, springa in i en bar, dricka snabbt som sjutton och sen ut på läktaren igen, säger han. 

Idag spelas dag sex av VM och i samband med det träffade casinobolaget, SuperLenny, den tidigare proffsdomaren, Thomas ”Kuben” Andersson som tycker att man borde ta efter det tyska arrangemangen.
– Jag tycker att de kan komma hit och titta och se hur arrangörerna gör här, göra något extra av ögonblicken då domaren blåser av och spelarna byter, så att man har lite mer att titta på helt enkelt, säger Thomas Andersson i en intervju med SuperLenny.

”Jag kan tycka att Sverige borda prova ett sånt här begrepp”

Samtidigt öppnar han för att Sverige borde testa att servera alkohol på läktaren, ett fungerande koncept, i alla fall hittills under mästerskapet.
– De går ju runt och säljer öl på läktaren här nere, jag är inte för alkohol på idrottsanläggningar men vi har ju öl och vin på idrottsanläggningar i Sverige, i form av barer, säger han och fortsätter:

– Jag kan tycka att Sverige borde prova ett sånt här begrepp, där man kan sitta kvar på sina platser och köpa en öl.  Visar det sig att vi svenskar inte kan sköta oss, som de flesta människor gör här, så får man väl sluta med det. Idag är det på sättet att man måste skynda sig från läktaren, springa in i en bar, dricka snabbt som sjutton och sen ut på läktaren igen. Sprit och alkohol finns där, och kommer alltid finnas där. Det kanske en grej man borde testa, säger han.

Man kanske dricker lite lugnare till och med?
– Jag tror faktiskt det, att vi blir lite mer balanserade. Vi svenskar kastar oss in i en bar och sveper en öl, och man kanske blir full av bara den anledningen istället för att sitta kvar på läktaren och prata med sina kompisar medans man dricker.

Imponerad av de tyska arrangörerna

Han har blivit imponerad av arrangemangen såhär långt och medger att han tycker svensk ishockey kan ta efter och testa olika saker för att öka nöjesupplevelsen under en ishockeymatch.
– Det gör ju lite extra av upplevelsen här nere, de är kisscam, de är freezecam och bra musik som gör att matcherna blir något alldeles extra, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN