UPPGIFTER: Veteranen flyttar västerut

0
1211
Foto: Bildbyrån

Den 41-årige hockeyveteranen med 20 seniorklubbar på CV:t fortsätter karriären och flyttar västerut, skriver MrMadhawk. En av svensk hockeys badboys kan inte sluta än.

Nu flyttar veteranen Conny Strömberg igen, denna gång blir det västerut och en för honom ny liga. Enligt MrMadhawk ska han vara klart för norska GET-ligaeklubben Lörenskog, något som nästan bekräftas av Strömberg.

– Det stämmer. Jag är till 99 % klar. Jag ska skriva på kontraktet bara, säger Conny Strömberg till bloggen.

Från Västervik västerut

Om Strömberg skriver på för Lörenskog blir det hans 21:a seniorklubb i det åttonde landet. 41-åringen har tidigare spela i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Slovenien och England. Nu väntar alltså Norge och GET-ligaen, en liga som Strömberg skämtade om att spela i för över tio år sedan.

– Minns att jag låg på ett hotellrum och min gamla lagkamrat, Henrik Björkman när jag spelade i Arboga, och då hade jag inte ens fyllt 30. Då sa frågade han om jag inte skulle testa på spel i Norge. Då sa jag att det där kan vänta till jag fyllt 40, och nu blev det så, säger han till MrMadhawk.

I Sverige har Strömberg spelat seniorhockey i Vita Hästen, Husum, Sundsvall Hockey, Arboga, Modo, Tierp, Örebro, Asplöven, Västervik, Tingsryd, Västerås och AIK.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

elva + 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.