Modo värvar – återvänder till moderklubben

Efter att ha fostrats i Ö-vik och Modo har han spelat i HockeyAllsvenskan. Nu återvänder han till Ångermanland efter två säsonger.

Victor Öhman blev poängbäst i Västervik under klubbens debutsäsong i HockeyAllsvenskan. Nu är hans namne klar för konkurrenten Modo. Det är alltså Västerviks, nu före detta, nummer 11 som lämnar klubben.

Anslöt från Oskarshamn

Öhman anslöt inför den här säsongen till nykomlingen från Oskarshamn men det blev alltså bara en säsong i Västervik. Han gjorde säsongen som gick 15 poäng på 50 matcher och återvänder nu alltså till Modo.

– Jag trivdes jättebra i Västervik men när det kom till kritan så var det ett ganska enkelt beslut. Jag har spelat mesta delen av mitt liv i Modo och jag har ett stort hjärta för klubben. Det har alltid varit ett mål att komma hem och jag kände att det var ett bra tillfälle att komma hem, säger Victor Öhamn till klubbens hemsida.

– Jag känner att jag utvecklats under de senaste två åren både som spelare och person och jag hoppas att jag kan bidra med mycket till nästa säsong.

Modo glada att han återvänder

Nu när Öhman kommer hem till Ö-vik så är man förväntansfulla att få se vad Öhman kan uträtta i sin moderklubb. Han är den tredje generationen Öhman som representerar Modo efter pappa Jens och farfar Tore.

– Det känns jätteroligt att Victor Öhman är tillbaka i Modo då han är en produkt som gått sin utbildning här. Han har haft en bra utveckling i Västervik där vi ser en potentiell tvåvägscenter som på sikt kan bli en av de bärande spelarna i det framtida Modo.

Kontraktet är skrivet på två säsonger och gäller till och med säsongen 18/19.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN