Han stannar hos succénykomlingen: ”Utvecklats mest”

0
689
Foto: Bildbyrån

Han har varit med på både uppflyttningen till HockeyAllsvenskan och klubbens första, succéartade, år i serien. Nu blir forwarden kvar minst en säsong till.

Han är född och uppvuxen i Västervik och fick även sin hockeyfostran i stadens hockeyklubb. Dock lämnade han moderklubben 2010. Sedan dess har han hunnit med spel i Nyköpings och Frölundas juniorlag, den nordamerikanska juniorligan NAHL samt U16- U17-, och U18-landslaget. För ett par år sedan vände Viktor Lindell hem, var med i Division ett, spelade upp klubben i HockeyAllsvenskan och var sedan med under den första säsongen i HockeyAllsvenskan. En succéartad säsong som slutade med en tredjeplacering i grundserien. Nu står det klart att han blir kvar.

Sportchefen nöjd

Nu kan Västervik skriva upp forwarden och den egna produkten även till nästa säsong. När 22-åringen nu skriver på för ytterligare ett år är klubbens sportchef mycket nöjd.

– Viktor är en av våra spelare som utvecklats mest under senaste året och vår tidigare coach Mattias Karlin har ofta lyft fram just Lindell som en av lagets mest utvecklingsbara spelare, säger Västerviks sportchef Tomas Lind till klubbens hemsida.

– Det ska bli riktigt roligt att se vad han kan åstadkomma i HockeyAllsvenskan nästa säsong, han är en riktig kämpe och har mycket hockey i sig.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.