Växjöstjärnan mordhotad efter segern mot HV71

Det blev tråkiga efterdyningar efter Växjös segermatch mot HV71 i helgen. Enligt Smålandsposten så ska Växjös målvakt Viktor Fasth mottagit dödshot inspelade på hans hustrus telefon. 

Växjö vann helgens match mot HV71 med 3-2 efter slutsignalen så åkte spelarna fram till ena kortsidan för att tacka sin familj som befann sig på läktaren. Detta missförståddes av HV:s klack som befann sig på samma sida av isen. Situationen urartade då HV-fansen trodde att spelarna valde att håna dem efter slutsignal.

Smålandsposten är först med att berätta att Växjös målvakt Viktor Fasth har fått ta emot dödshot efter helgens match. Hoten ska enligt tidningen spelats in på hans hustrus telefonsvarare.

– Det är inte okej någonstans kan jag säga. Det är idrott det handlar om och att sedan blanda in familjen, det är lågt, säger han till tidningen.

– Jag vill inte kommentera vad som sades, men det var inget trevligt samtal kan jag säga.

Johan Hult har kontaktat Viktor Fasth

HV:s sportchef Johan Hult ser allvarligt på det hela och har varit i kontakt med Viktor Fasth. Om hoten kommer från en HV-supporter är för tidigt att säga men händelsen kommer undersökas vidare för att få klarhet i vem personen som ligger bakom hoten är.

– Jag tycker att det var snyggt gjort av HV71:s sportchef att kontakta mig. Han sa att de inte accepterar det som hänt och att de ska ta tag i det.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN