Ny mediakub i Växjö nästa säsong: ”en uppgradering som heter duga”

Växjö uppgraderar matcharrangemanget till nästa säsong. Under onsdagen meddelade klubben på sin hemsida att en ny mediakub i VIDA Arena är att vänta den kommande säsongen.

Till nästa säsong blir det en ny mediakub i VIDA Arena, skriver Växjö på sin hemsida. Mediakuben, som kommer att ha sömlös design och vara 110 kvadratmeter stor, kommer att monteras under sommaren.

– Det känns fantastiskt kul att få förnyat förtroende att leverera en mediakub till VIDA Arena och Växjö Lakers. Den nya sömlösa mediakuben blir på hela 110 kvadratmeter och med högre pixeltäthet än vi någonsin levererat vilket ska borga för en väldigt hög bildkvalitet på repriser och andra effekter under matcharrangemangen. Vår banbrytande design av mediakuber i sömlös design har rönt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands, säger Mats Hultemark från företaget iCast som levererar mediakuben, till Växjös hemsida.

Växjös VD och sportchef, Henrik Evertsson, ser fram emot uppgraderingen.

– Det känns riktigt roligt att kunna bjuda våra besökare på en uppgradering som heter duga. Då vi är de i hockey-Sverige som uppgraderat mest nyligen så innebär det också att vi kommer ha Sveriges skarpaste mediakub till vintern, säger Evertsson till Växjös hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN