Närmare 800 Växjösupportrar reser till Malmö – ”kommer hjälpa laget att lyckas”

För tredje året i rad anordnar Lakers Lakejer en tågresa söderut. På lördag reser 675 Växjösupportrar söderut med ett abonnerat tåg när deras lag ställs mot Malmö på bortais. Dessutom ansluter fler supportrar på plats i Malmö.

På lördag ställs Malmö och Växjö emot varandra i Malmö Arena och det kommer att bli en publikfest. Bortalagets supporterförening, Lakers Lakejer, har nämligen abonnerat ett tåg där 675 personer kommer att åka med söderut.

– Vi upprepar vår tidigare succéresa än en gång. Hittills har vi vunnit matcherna när vi tagit tåget till Malmö, och det ska vi så klart göra även i år. Det är hög tid att vända vår dåliga bortatrend nu, och vårt massiva stöd i arenan kommer hjälpa laget att lyckas med det, säger Lakers Lakejers ordförande Johan Eliasson i ett pressmeddelande.

Lakers Lakejer har gjort två liknande resor till Malmö tidigare. Första året var 2015 och då tog samtliga 500 platser slut.

– Det är fantastiskt roligt att det har varit sådant stort intresse för den här resan även i år, säger Eliasson i pressmeddelandet.

Utöver tågresenärerna kommer ett par hundra Växjösupportrar ha möjlighet att ansluta på plats. Samtliga Växjösupportrar kommer att vara placerade på över etage i Malmö Arena, skriver Lakers Lakejer.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN