KLART: Förlänger med Växjö Lakers

Pontus Netterberg förlänger sitt kontrakt med Växjö Lakers. Forwarden har skrivit på för ytterligare två år.
– Både jag och min familj trivs väldigt bra så det kändes inte som några tveksamheter, säger Pontus Netterberg.

På Växjö Lakers hemsida intervjuas Pontus Netterberg om kontraktsförlängningen. Den innebär att han kommer bli kvar i klubben över ytterligare två år.

– Det känns jättebra, det är här jag vill vara. Det är här jag tror att jag kan utvecklas som mest. Både jag och min familj trivs väldigt bra så det kändes inte som några tveksamheter. Känns som att jag kan ta nästa steg här, säger Pontus Netterberg till klubbens hemsida.

På lördag drar SHL igång igen och den 26 år gamla forwarden ser fram emot att uppehållet snart är över.

– Det känns som att det var väldigt länge sedan man spelade match nu och det ska bli roligt. Vi har tränat på riktigt hårda träningar, långa träningar, mycket kondition och styrka i gymmet. Bra träning.

15 poäng på 43 matcher

Pontus Netterberg, ursprungligen från Varbergs HC, har denna säsong spelat 43 matcher för Växjö. På dessa har han svarat för 15 poäng (9+6). Vilket är nytt personligt målrekord i SHL. Han är nu även på väg att slå sitt gamla poängrekord. Ändå är han lite kritisk över sin egen prestation.

– Det känns spelmässigt bra. Det har det känts hela säsongen och vi har varit jättebra som lag men jag har haft lite stolpe ut och vill väl vara lite effektivare. Men det känns bra, jag kan bättre.

Nästa match spelar Växjö borta mot Luleå.

– Det brukar vara tuffa matcher där uppe och det kommer det säkert bli på lördag också. Det gäller att vara redo när pucken släpps. Vi kommer göra en riktigt bra match.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN