Forwarden förlänger med Växjö Lakers

0
1843
Foto: Bildbyrån
Växjö Lakers meddelar i ett pressmeddelande att man valt att förlänga kontraktet med forwarden Martin Lundberg i ytterligare ett år. 

Martin Lundberg har de senaste två säsongerna tillhört Växjö Lakers sen han anslöt från Rockford IceHogs. Forwarden som har varit med och vunnit grundserien fem gånger och har tre SM-guld på meritlistan. Under årets säsong har forwarden till stor del varit skadad och endast spelat fjorton matcher. Nu är forwarden på väg tillbaka från skadan och med rätt rehab så kommer han bli fullt återställd.

  • Martin har haft ett väldigt tungt år med en allvarlig skada. Rehaben från skadan är inte helt klar men allt pekar på att han kommer att bli fullt återställd. Väl där känner vi att det är en väldigt sugen Martin Lundberg som kommer tillbaka och en sådan spelare vill alla lag ha i sin lineup, säger Henrik Evertsson.

  • Jag är väldigt glad över att stanna i Växjö och känner mig sjukt revanschsugen med tanke på hur förra säsongen blev för min egen del. Jag längtar redan tills vi ska dra igång!

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio − fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.