Foto: Bildbyrån

Det är 45 dagar kvar till SHL-premiären och nu börjar SHL-klubbarna att gå på is. Många har öppna träningar dit supportrarna kan komma och se sina idoler träna.

SHL-klubbarna går på is nu i augusti och många lag kommer att ha öppna träningar för sina fans. För flera klubbar har det blivit en happening med flera tusen fans på läktarna. Här listar vi klubbarnas första öppna träningar för säsongen.

Brynäs

Den 10 augusti öppnas dörrarna till Gavlerinken och den traditionsenliga matchen mellan svart och vitt. En match där också NHL-spelare med Brynäsanknytning förstärker de båda Brynäs-lagen. Laget går på is den 7 augusti.

Djurgården

I går, tisdag, hade Djurgården sin öppna träning.

Frölunda

På måndag 7 augusti har Frölunda sin öppna träning, men inte i Scandinavium. De har den i Frölundaborg.

Färjestad

Laget har samlats efter sommarledigheten. Det finns inga uppgifter om öppen träning. De går på is imorgon torsdag.

HV71

HV71 går på is idag klockan 10.30. Det finns inga uppgifter om öppen träning för fansen.

Karlskrona

Måndag 7 augusti är det dags för Karlskrona att bjuda in fansen. Klockan 18 i ABB Arena startar den öppna träningen.

Linköping

Imorgon torsdag har LHC öppen träning och de har både dam- och herrlaget på plats på isen. 16.00 i Stångebro ishall bakom Saab Arena är fansen välkomna, barnen får chans att åka skridskor med sina idoler.

Luleå

Måndag 7 augusti klockan 17.00 hälsar Luleå sina fans till Coop Norrbotten Arena. Först tränar herrlaget och efter dem kommer också damlaget att träna.

Malmö

Malmö går på is på måndag 7 augusti. Klubben har dock ingen öppen träning för sina fans.

Mora

Ikväll klockan 18 äntrar nykomlingarna isen i Jalas Arena och fansen är välkomna på öppen träning.

Rögle

Som många andra klubbar väljer Rögle att bjuda in sina fans till en öppen träning på måndag 7 augusti. I Lindab Arena klockan 18 är det dags.

Skellefteå

Skellefteå är den klubb som gett den öppna träningen ett ansikte. Med 5 000 personer eller fler på läktarna har årets första träning kopierats av många andra klubbar. Men inte i år, betongplattan med frysanordningen ska bytas ut och därför kan inte klubben bjuda in fansen till en öppen träning nu i augusti. I stället blir det en stor happening i Folkparken på tisdag 8 augusti klockan 17.30.

Växjö

Igår gick Växjö på is och fansen får vänta en vecka innan det är dags för den öppna träningen. På tisdag 8 augusti klockan 19 är det dags i Vida Arean.

Örebro

Örebro satsar likt Linköping på att supportrarna ska få åka skridskor med stjärnorna. På fredag 4 augusti öppnas isen i Berhn Arena. Klockan 16.15 ska skridskorna vara knutna och du ska vara redo att gå på is. Klockan 17.00 har laget träning.

Blandade program hos SHL-klubbarna

Är du nöjd med din klubbs första öppna träning? Hur skulle du vilja att din klubb ska anordna den första träningen på is?

Annonser

Kommentarer

Kommentarer