BOMBEN: Dubbel Stanley Cup-mästare klar för Växjö

0
446
FOTO: Bildbyrån
Dagen efter Austin Ortega fick lämna Växjö Lakers för spel i Tyskland så levererar Växjö Lakers en riktig hockeybomb. Klubben värvar dubbel Stanley Cup-mästare med över 600 NHL-matcher.

Växjö Lakers levererar en riktig hockeybomb, då den minst sagt meriterade forwarden Kris Versteeg är klar för klubben. Versteeg har den senaste säsongen spelat i KHL och Avangard Omsk, där har det blivit fem poäng på elva spelade matcher. Nu är han klar för Växjö Lakers för resten av säsongen.

-Vi har letat spets inför slutspurten och det är precis vad vi tycker oss ha hittat i Kris Versteeg. Kris har en gedigen NHL karriär med bl a dubbla Stanley Cup triumfer med Chicago. Som spelare är han allround men spelar med en edge som är så värdefull ju tätare matcherna blir. Det är heller ingen nackdel att Kris står för ett ledarskap även utanför isen som kommer vara viktigt i årets täta serie, säger Sportchef Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Dubbel Stanley Cup-mästare

Versteeg har en lång meritlista med bland annat dubbla Stanley Cup med Chicago Blackhawks. Han har spelat 643 NHL-matcher och stått för 358 poäng. Senaste säsongerna har han representerat klubbar som Florida Panters, Carolina Hurricanes, Toronto Maple Leafs och Blackhawks.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

sexton − 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.