Bekräftat: Sparkade spelaren återvänder till SHL-klubben
Foto: Bildbyrån
Tidigare i veckan tillkännagavs det att Brynäs sparkar den meriterade backen. Igår kunde SHL-konkurrenten bekräfta att han nu gör comeback i klubben. 

Den meriterade backen sparkades tidigare i veckan från Brynäs. Han blir dock inte långvarig utan klubb utan kunde det kunde igår bekräftas att den sparkade spelaren återvänder till SHL-klubben. Kontraktet uppges gälla säsongen ut.

Sparkade spelaren återvänder till SHL-klubben

Niclas Lundgren bekräftades tidigare i veckan få sparken av Brynäs. Klubben uppgav att kontraktet bryts per omgående och att den defensiva backen inte längre är med i laget. Igår kunde SHL-konkurrenten Växjö bekräfta på sin hemsida att han återvänder till klubben. Lundgren var bland annat med och tog Växjö till sitt första SM-guld 2012. Med sina 375 matcher på sitt CV är Lundgren nu inne på sin åttonde säsong i SHL. I Brynäs blev han ingen större framgångssaga med sina två poäng på 27 matcher, kanske kan formen ändras när han återvänder till Växjö?

– Det känns riktigt kul att komma tillbaka! Jag hade fyra bra år i Växjö och ska göra allt för att bidra till en trevlig vår med bra hockey, säger Niclas Lundgren på Växjös hemsida. 

Kommentarer

Kommentarer