BEKRÄFTAT: Den välmeriterade forwarden blir kvar säsongen ut

På grund av skadesituationen i laget tvingade klubben agera med att låna in den välmeriterad forwarden från Hockeyettan. Igår kunde det bekräftas att han stannar i klubben säsongen ut.

Skadorna har varit tunga och många för SHL-laget. För några dagar sedan anslöt den välmeriterad forwarden in för att stabilisera truppen. Efter tre matcher och två poäng kunde klubben igår bekräfta på sin hemsida att den välmeriterade forwarden blir kvar säsongen ut. Där med lämnar han Hockeyettan för SHL.

Välmeriterade forwarden blir kvar säsongen ut 

Igår kunde det skadedrabbade Växjö bekräfta att det tillfälliga lånet Marcus Paulsson stannar i klubben säsongen ut.
Paulsson, en 36-årig välmeriterad forward, har tidigare spelat hela 283 matcher, ca nio säsonger, i SHL. Tidigare har Paulsson representerat Malmö, Färjestad och Karlskrona i SHL sammanhang och i och med den permanenta övergången till Växjö blir det hans fjärde SHL-klubb.
Paulsson har dessutom spelat fem säsonger i Hockeyallsvenskan, tre säsonger i schweiziska NLA samt en säsong i finska Liiga. Paulsson är dessutom en van vinnare då han totalt vunnit två SM-guld samt ett NLA-guld. I sin senaste klubb, Mörrum GoIS som är aktuella i Hockeyettan har Paulsson stått för 35 poäng, varav 20 mål samt 15 assist, på 26 matcher.

– Vi är nöjda med Marcus så här långt och känner att det ger oss bra valmöjligheter inför slutspurten i serien, säger Växjös sportchef Henrik Evertsson

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN