SHL-meriterad forward klar för Vita Hästen

Den SHL-meriterade forwarden Johan Adolfsson är klar för Vita Hästen och gör debut redan i kvällens hemmamatch mot Västervik.
– En stor och stark forward som alltid gör ett gediget arbete. Han har också kapacitet att leverera offensivt i HockeyAllsvenskan, säger huvudtränaren Jonas Johnsson.

Johan Adolfsson som under tidigare säsonger varit utlånad från Örebro till just Vita Hästen har sedan en tid tillbaka varit utan klubb. Under tiden har han hållit igång med Örebros J20-lag. Nu plockar allsvenska Vita Hästen in honom på nytt på grund av skador i truppen.

Forwarden har skrivit på ett kontrakt november ut, till att börja med. Huvudtränaren Jonas  Jonhsson är glad över tillskottet.

– I Johan får vi en stor och stark forward som alltid gör ett gediget arbete. Han har också kapacitet att leverera offensivt i Hockeyallsvenskan. Vi har varit mycket nöjda med Johan de perioder han varit här tidigare och ser det som en stor fördel att han känner klubben och delar av truppen sedan tidigare.

Adolfsson har massvis med rutin från SHL och har gjort över 100 matcher i ligan. Utöver det har han spelat 254 matcher i HockeyAllsvenskan. På dessa matcher har han snittat 0.3 poäng/match.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN