BEKRÄFTAT: Forwarden bryter kontraktet med klubben

Igår kunde det Hockeyallsvenska laget bekräfta att man går skilda vägar med forwarden. Kontraktet bryts i förtid och han väntas lämna klubben direkt. 

Forwarden bryter kontraktet med klubben och lämnar omgående. Spelaren anser att han inte utvecklats till sin fulla potential i laget och här där med tillsammans med sportchef Tony Zabel tagit beslutet om att lämna.

Forwarden bryter kontraktet med klubben

Forwarden Simon Krekula kom till Vita Hästen säsongen 2018/19 där han stod för 14 poäng på 34 matcher. I år har det inte flutit på lika bra för forwarden som haft svårighet att nå den speltid han anser att han behöver.
Eftersom att det finns flertalet skickliga spelare på forwardsidan i laget blir beslutet om Krekulas avsked en lösning för båda parter.

– Krekula har själv uttryckt att han känner att han inte har fått ut sin fulla potential i sitt spel, och kört fast. Han har inte fått den speltid han själv tycker att han behöver för att utvecklas i den hårda konkurrens som finns på forwardssidan, och vi kom överens med Krekula att det för hans utvecklings skull är bäst att avbryta hans kontrakt, säger tränare och sportchef Tony Zabel på klubbens hemsida. 

Forwarden har under större delar av sin karriär spelat i Skellefteås ungdomslag men även haft en säsong tillsammans med A-laget i SHL. Simon Krekula har förutom spel i Vita Hästen och Skellefteå även representerat Sveriges U-16, U-17 och U-20 lag. Tillsammans med Västerbotten tog han dessutom guld i TV-pucken 2013/14.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN